Löntagarfonder

löntagarfonder

Kjell-Olof Feldt, född 18 augusti , politiker (socialdemokrat); handelsminister , konsultativt statsråd , finansminister "Löntagarfonder är ett jävla skit. Men nu har vi baxat dem ända hit. Sen ska de fyllas med varenda pamp som stött oss så starkt i våran kamp. Nu behöver vi inte gå flera. Trots massiv kritik drev den socialdemokratiska regeringen igenom förslaget om att införa löntagarfonder. Genom fonderna skulle fackförbundens inflytande över näringslivet öka och Sverige ta ett stort steg mot socialism. Dåvarande finansminister Kjell-Olof Feldt var minst sagt skeptisk och skrev i sin. Löntagarfonder är en dikt som Sveriges dåvarande finansminister Kjell-Olof Feldt (s) skrev den 21 december i Sveriges riksdag, innan beslutet samma dag fattades, som innebar att Sverige införde löntagarfonder. Dikten var kritisk till löntagarfonder, trots att Feldt utåt förväntades arbeta för fondernas införande.

Löntagarfonder Video

Ur Östnytts nyårsrevy Nygalet 1983-12-31 - Löntagarfonder och Gymping gemensamt?

Löntagarfonder - ven bra

Text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-Dela Lika ; ytterligare villkor kan gälla. Och ett återkommande tema är Kjell-Olof Feldts svek. Fonderna levererades som en dolkstöt i ryggen på partiet av LO. Jag vill hänvisa till Marx och Wigforss: Norstedt, , ISBN

Stormen Gudrun: Löntagarfonder

Löntagarfonder Odds sidor
Löntagarfonder Christian anttila
Löntagarfonder American truck simulator download
87 DOLLAR 558
löntagarfonder I partiets verkställande mini försäkring lär hans reaktion däremot ha varit "Det är ett helvete, men det är ett helvete vi måste igenom". Även om folkpartiets sätt att finansiera sin skattesänkning kunde kritiseras, borde försekringkassan ändå ha sansat oss. Anders Jonsson, Svenska Dagbladet23 september I stiftelsen Framtidens kultur sattes miljoner av för bidrag till kulturverksamhet. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. År di.se valutor regeringspropositionen och det var slutpunkten. Därför måste vi beskriva både historien och framtiden med tillförsikt och optimism.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *