Carrera gt

carrera gt

Senaste användarbilder · Porsche Carrera GT V10 Manuell, hk, på Techno Classica Essen ett år sedan. Porsche Carrera GT V10 Manuell, hk, 3 år sedan. Men även i denna skara imponerar Carrera GT, bilen väger bara kg vilket kan jämföras med för Ferrari Enzo och nästan för Mercedes SLR. I hästkraftskriget är Porschen redan efter, Enzo har och Mercedes SLR hk, men kusar är ändå respektingivande. Carrera GT har. Klartecken för Porsche Carrera GT. Stuttgarts supersportbil nummer ett, Porsche Carrera GT, blir verklighet. Hela exemplar ska tillverkas från och med andra hälften av Publicerad Det var på Bilsalongen i Paris som konceptbilen Carrera GT visades för första gången. Fast ändå inte på själva.

Carrera gt Video

Picking up the CRAZIEST CARRERA GT in the WORLD!!! carrera gt

Carrera gt - sprk

Pettersson fick en av BMW när han var som mest aktiv. Årets Bil i Europa-finalisterna utsedda. Accelerationen är enorm, men bilens uppträdande på det ganska ojämna flygfältet imponerar minst lika mycket. Du loggar in med ditt Disqus-, Facebook-, Twitter- eller Google-konto. Porsche Carrera GT är en supersportbil , tillverkad av den tyska biltillverkaren Porsche mellan och Visserligen försvinner svårigheten att hantera kopplingen när bilen väl kommit i rullning, men det märks tydligt att Carrera GT är mer?

Carrera gt - sensor helps

Visserligen försvinner svårigheten att hantera kopplingen när bilen väl kommit i rullning, men det märks tydligt att Carrera GT är mer? Ehh, nej det skulle jag inte kalla det. Porsche får med andra ord fullt upp framöver. Ja, jag är 16 år eller äldre och vill även få information och erbjudanden från Egmont Publishing och deras samarbetspartners. Såg en i fredags vid Henriksdal, Stockholm.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *