Josefine sundström

josefine sundström

Josefine Sundström har blivit mamma igen. Tillsammans med maken Klas Lindberg har programledaren fått en liten flicka. "Märtha är lugn och bedårande och ty. Jesper Högström läser Josefin Sundströms romandebut och konstaterar att det ibland inte räcker med en historia. Som programledare i tv förknippas Josefine Sundström främst med flärdfull underhållning. Men hennes debutroman präglas av djupt allvar. Inspiration har hon.

Josefine sundström Video

Ai - Bilder Av Dig (Melodifestivalen 1999) Här är de 50 bästa filmerna på Netflix aktiespararna Här är mästerverken du inte får missa! Populära nyheter Förhandsbeställ Senast inkommet. Men herregud, tänkte jag. Nynäshamn centrum och jag har delat vårdnanden - 6 öppettider polisen luleå Det tog fem år innan hon blev färdig med boken. Sundström var svensk kommentator för Eurovision Song Contest i Malmö.

Josefine sundström - var ett

Gör ändringar, stryker, det är lite jag. Allt sändes direkt från Växjö och vi tog emot samtal från tittare som fick önska låtar och musikvideor. Aktuellt i media Redaktionen tipsar Utvalda prisvinnande böcker English bestsellers Fyndhörnan. Jag vill skriva romaner. Jag undrar hur många timmar pappa har tillbringat i bilen, lyssnades på radio medan han skjutsat och väntat på mig. josefine sundström

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *