Bilinfo

bilinfo

Sugen på att beställa CARFAX-rapport? Här kan du se exakt vilken typ av bilinfo och annan information som du får med i rapporten. Se en exempel-rapport här! Du förstod mej nog fel! Vad jag menade var att om jag vill veta en speciell bil modells specifikationer, så vet nån en sådan sida på nätet. Jag tänkte inte skaffa fram reg-pappren eller reg-nummret till alla bilar som jag vill ha lite info om;). Tillbaka upp. Sök i bilregistret. Skriv in registreringsnummer för att hitta fordon i vårt breda bilregister. Vi listar alla typer av biluppgifter samt historik och annonser för de flesta personbilar i Sverige. Du kan även få en ungefärlig bild av vad bilen kan vara värd samt se bilder på liknande bilmodeller. S. Det fanns tyvärr inga fordon som. Denna del av en CARFAX-rapport tillhandahåller detaljerad information som kan vara till stor hjälp för att kontrollera den information som ges av säljaren i fråga. I denna del av CARFAX-rapporten finns en översikt av bilens information och övergripande bilinfo, som till exempel senaste besiktningstillfället, bilens fordonsskatt, antalet tidigare privata ägare och senaste mätarställningsavläsningen. När och var har bilen blivit besiktad? Näst längst ner hittar du mer detaljerad teknisk bilinfo, som till exempel motorstorlek sek to pln fordonsdimensioner med mera. Här kan du få reda på potentiella problem och försäkra dig om att bilen verkligen lever upp christy mack gif det pris den säljs för. Varje flickorna i köket bilinfo olika typer av bilinfo som kan hjälpa dig att fatta bättre och säkrare beslut i samband köp av begagnade bilar.

Bilinfo Video

Skoda Yeti: Hvordan bytte bremser bak - 2009 til 2015 mod. (5L)

Bilinfo - man

I denna presenteras registrerade verkstadsbesök, besiktningar, av- och påställningar, ägarbyte och mätarställningsavläsningar i kronologisk ordning. CARFAX-rapporten är uppdelad i fem delar för att ge dig en tydlig översikt över en begagnad bils fordonshistorik. I din CARFAX-rapport finns registrerade händelser med som till exempel om bilen är eller har varit rapporterad som stulen, om den varit skrotad, importerats eller använts som taxi. När och var har bilen blivit besiktad? Utöver detta finns övergripande tekniska detaljer om bilen samt varningar i fall där bilen har en riskfaktor kopplad till sig.

Bilinfo - oerhrt genomtnkt

Varje del innehåller olika typer av bilinfo som kan hjälpa dig att fatta bättre och säkrare beslut i samband köp av begagnade bilar. I denna presenteras registrerade verkstadsbesök, besiktningar, av- och påställningar, ägarbyte och mätarställningsavläsningar i kronologisk ordning. Om betydelsen av någon del i rapporten är oklar kan förklaringen finnas i listan. Vad är den årliga fordonsskatten för bilen i fråga? I denna del av CARFAX-rapporten finns en översikt av bilens information och övergripande bilinfo, som till exempel senaste besiktningstillfället, bilens fordonsskatt, antalet tidigare privata ägare och senaste mätarställningsavläsningen.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *